GUANYADORS PREMI HÈRACLES

logo heracles

Divendres 20 de maig a la Sala de Professors de l’Aulari Carner de la facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona va tenir lloc el lliurament de premis corresponents al XII Premi Hèracles al millor treball de recerca d’àmbit clàssic de batxillerat a Catalunya, que atorga la SEEC (Societat Espanyola d’Estudis Clàssics, secció catalana).

MITES DE PEDRA, tot i l’elevada competència, va resultar ser el millor treball de recerca dels 22 presentats al concurs.

Nosaltres, els autors, no podem estar més orgullosos d’haver assolit aquesta fita que simbolitza un gran premi per l’esforç i les hores de treball que hem dedicat a aquest blog. Esperem que MITES DE PEDRA continuï sent útil per aquelles persones interessades en els dos mons que fan possible aquest espai web: l’art i la mitologia.

Però cal dir que aquest projecte no acaba en París, ni en Roma o Florència… MITES DE PEDRA continuarà molt aviat i ho farà parlant sobre aquelles obres amagades en els museus de la ciutat que va veure néixer una de les cultures més fascinants del món, la grega. Ens veiem a Atenes!!! Στο επανειδήν!

DSC_0328

 

6 pensaments sobre “GUANYADORS PREMI HÈRACLES

  1. Enhorabona a tots dos autors! Heu treballat de valent i el resultat és magnífic.
    Encantada d’haver-vos guiat en aquest projecte!
    Que continuï per tots els museus que visiteu, igual que el vostre amor tant per l’art com pel món clàssic!

    Liked by 1 person

  2. Moltes gràcies per compartir i que els joves estudiants de Cultura Clàssica de 3r d’ESO puguin descobrir l’art i la mitologia consultant el vostre treball.
    Enhorabona!!!!!

    M'agrada

Deixa un comentari