AGRAÏMENTS

Cal remarcar que aquest projecte ha sigut fruit del treball de tres persones. Cap de nosaltres, sense l’ajuda de l’altra, podríem haver sigut capaços de crear Mites de Pedra. L’extensió del treball i la nostra desconeixença en la creació d’un blog no ens hauria permès realitzar un projecte d’aquesta mena pel nostre compte.

Com ja hem dit abans, aquest treball no és només nostre sinó que també pertany un mica a la nostra tutora Laura Lucas, professora de clàssiques i creadora del blog L’ombra d’un somni. .

Volem agrair-li la seva actitud sempre motivadora, la seva paciència i la seva predisposició total a l’hora de corregir, editar i aportar idees. Les seves recomanacions durant aquests mesos ens han ajudat a millorar i a crear l’espai que ara mateix esteu llegint. És un autèntic plaer trobar professors com ella que s’impliquin d’aquesta manera en les tasques dels seus alumnes. En definitiva, gràcies per ajudar a donar-li forma a la nostra idea.

Per últim, també ens agradaria agrair a la nostra família l’oportunitat d’haver pogut contemplar en els nostres viatges les obres de les quals parlaríem en aquest projecte, ja que, gràcies a això, hem pogut ser més crítics a l’hora de seleccionar les obres que creiem que són imprescindibles. Aprofitem per demanar-los disculpes per les hores passades dins dels museus intentant buscar i fotografiar les nostres obres preferides.